BOARD (Bureau of Architecture, Research, and Design)

BOARD (Bureau of Architecture, Research, and Design) is een Architect gelegen aan 7-B, Kipstraat in Rotterdam.

Meer informatie over BOARD (Bureau of Architecture, Research, and Design) in Rotterdam

Inspiratie nodig voor de inrichting van jouw woning in Rotterdam? BOARD (Bureau of Architecture, Research, and Design) voorziet je van stijlvolle ontwerpen die professionele architecten kunnen realiseren in jouw eigen woning.

BOARD (Bureau of Architecture, Research, and Design) is een Architect met het kantoor gelegen aan de 7-B, Kipstraat in Rotterdam. Woon jij ook in of in de omgeving van Rotterdam? Kom dan zeker langs voor een kennismakingsgesprek om te ondervinden wat BOARD (Bureau of Architecture, Research, and Design) voor je kan betekenen.

Wil je meer te weten komen over het portfolio van BOARD (Bureau of Architecture, Research, and Design) om te zien of dit match met jouw eigen stijl? Bezoek dan de website van BOARD (Bureau of Architecture, Research, and Design) om ontwerpen te zien. Afspraak maken? Neem eenvoudig contact op via het telefoonnummer op deze pagina. 

Bekijk de link van maps hieronder om te zien hoe je het beste bij BOARD (Bureau of Architecture, Research, and Design) kunt komen. 

Routebeschrijving

  1. architectenbureaus
  2. BOARD (Bureau of Architecture, Research, and Design)

Bezoekers bekeken ook